Breikki Billiards Säännöt

Yleistä
Breikki Billiards ylläpitää yksityistä biljardisalia, joka on tarkoitettu kaikentasoisille biljardinharrastajille. Sali on klubilaisille auki ympäri vuorokauden, sisään pääsee omalla henkilökohtaisella avainkortilla. Tilojen käyttö, klubin biljardipöydät ja muut tässä kappaleessa luetellut tilat ovat klubilaisten vapaassa käytössä. Tilassa on pelisalin lisäksi mini-keittiö, WC ja Lounge. Pöydät: 2 kpl Pool-pöytä (9-jalan), 1 kpl Snooker (12-jalan). Muut varusteet: Pöytiin kaikki pelivälineet, Darts, Jukebox, taulu TV, jääkaappi, W-lan . Klubille saa tuoda omia juomia. Salin tiloissa tai muissa kiinteistön sisätiloissa ei saa tupakoida. Tupakkapaikka on yläoven luona. Koska klubilla ei ole henkilökuntaa, siisteydestä huolehtivat klubilaiset. Laita käyttämäsi astiat pesukoneeseen ja tuottamasi roskat roskakoreihin. Yleissiisteydestä huolehtii siivousliike kerran viikossa. Klubilaisen tai hänen vieraansa mahdollisesti aiheuttamista vahingoista tilan kalustukselle tai irtaimistolle vastaa yksin vuokraaja, näistä mahdollisista tapahtumista on välittömästi ilmoitettava vuokranantajalle. Viimeisenä klubilta lähtevän velvollisuuksiin kuuluu tarkistaa, että valot ja muut sähkölaitteet on sammutettu ja ovet ovat kiinni.

Pöytien käyttö
Pöytien harjaus, lanaus ja silitys ovat jäsenten vastuulla, toimenpiteet voi tehdä aina tarvittaessa. Ohjeet pöydän hoitoon löytyvät klubin ilmoitustaululta. Pöydille tai niiden reunoille ei saa laittaa mitään ylimääräistä. Pöydät varataan vain paikanpäällä saapumisjärjestyksessä. Mahdollisina ruuhka-aikoina pelin voittaja jää pöydälle ja vastustajat kiertävät tulojärjestyksessä elleivät pelaajat yhteisesti toisin sovi.

Maksut
Vuokralaiset maksavat tilankäyttömaksun, eräpäivä on aina alkavan kuukauden 4:s päivä, samalla maksulla suoritetaan mahdolliset muut maksut (kaappivuokra). Breikiltä on mahdollisuus vuokrata säilytyskaappeja pelivälineilleen, kaappeja on kahta kokoa: 90cm (korkeus) x 20cm ja 125cm (korkeus) x125cm. (Klubilainen tuo oman lukon). Tilankäyttömaksun voi maksaa kuukausittain tai 6kk erissä.

Avaimet ja kulunvalvonta
Klubilaiset saavat liittyessään oman avainkortin, jolla on pääsy tiloihin ympäri vuorokauden. Avainkortti on henkilökohtainen, sen luovuttaminen ulkopuolisille on ehdottomasti kielletty. Tiloissa on tallentava videovalvonta. Kadonneesta avaimesta veloitetaan 20,00€.

Vierailijat
Salille saa tuoda vieraileva biljardinharrastaja pelaamaan (max. 1 kerrallaan). Jäsenet ovat vastuussa vierailijoistaan, joiden nimet pitää kirjata salilta löytyvään vieraskirjaan. Vierailijoita ei saa jättää salille yksin, eikä omaa avainkorttia saa luovuttaa ulkopuolisille. Vierailijat maksavat 10€ maksun.

Salin tapahtumat
Salilla voidaan myös järjestää yksityistilaisuuksia, kuten peli-iltoja yrityksille tai muille ulkopuolisille tahoille. Tällöin salin tilat on varattu ko. käyttöön. Tapahtumien ajankohdista ilmoitetaan netttikalenterissa. 

Sopimuksen lopettaminen
Lopettamisesta pitää ilmoittaa Breikki Billiardille kirjallisesti janne@breikki tai marko@breikki.fi. Sopimuksen irtisanomisaika on 1 kuukausi, jonka jälkeen avainkortti on palautettava. Salin käyttöoikeus loppuu automaattisesti jos käyttömaksua maksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Käyttöönoton uudelleen aktivoinnista peritään 20,00€ kulumaksu. Maksujen ja sääntöjen muutokset Breikki Billiards pidättää itselleen oikeuden hintojen tarkistukseen ja sääntöjen muutoksiin, näistä ilmoitetaan aina klubilaisille henkilökohtaisesti.